Frågestund

Hejsan hejsan gott folk!

Idag tänkte vi ha en liten frågestund här på bloggen. Alla ni kära läsare kan ställa frågor till oss, så svarar vi mer än gärna. Det är ju viktigt att leva korrekt. Men undvik helst polititiska åsikter.


Tjenna tjenna! Var ett tag sen sist, men vi har så äckligt mycket att göra (speciellt om magnetetiska boxar och elektristes popanov)

Ja det är ju nu då såhär att vi har lite mycket att göra för stunden, så våra kära läsare(!!!!!!!!!) hoppas ni är kvar, det är snart jullov och då ska ni få lite inlägg! Och kanske nåt innan dess också!
Men men, idag räknade vi matematik, mycket och länge, vi har lärt oss om exeptionellt bra funktioner, t.ex så om det är upphöjt i x så måste man kunna räkna med logs (engelska för stockar) om man ska kunna lösa den uppgiften, men det tar vi senare.
Nu ska jag berätta om en linjal funktion, den är som en linjal (hoppas alla vet vad det är, annars kan ni googla på "linjal" och klicka på bilder så får ni nog upp ganska många bilder på linjaler) som ni vet så är dom raka, alltså är en linjal funktion RAK!

Kan lägga in en bild på en linjal om ni vill HIHI



Jag valde den röda för den var finast! : )) <---- dubbelhaka HOHO

RSS 2.0